JEK - Je Eigen Keus in zorg voor jeugd

Contact

contactVoor het maken van een vrijblijvende afspraak of het verkrijgen van verdere informatie kunt u contact met ons opnemen: 
Via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met  Irma Slomp:  06-57115585 ( Praktijkhouder.) Mocht u verbonden worden met de voicemail, laat dan uw naam en telefoonnummer achter. Er zal spoedig contact met u worden opgenomen.

JEK - Je Eigen keus is geregistreerd bij: BIG, NVVS, FVB en RBCZ en beschikt over de juiste AGB-codes. Kvk nummer is 61363685. BTW id: 854312560B01

Hier vindt u onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring. 

Wij sturen op JEK altijd op gezamenlijkheid en onderlinge afstemming. Maar desondanks kan het natuurlijk voorkomen dat we gedurende een ondersteuningstraject komen tot verschil van mening. Wij zullen ons inspannen om dit dan samen met u op te lossen. Mocht dit niet lukken is er de mogelijkheid om de hulp van een derde partij in te schakelen.  JEK - Je Eigen Keus is aangemeld bij Quasir voor klachten en bemiddeling.

locatieDe praktijk is gevestigd op:
Ratelaar 39 
3434EW Nieuwegein

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00

De praktijk is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken.Tram en bus stoppen binnen vijf minuten loopafstand.  En rolstoel toegankelijk. Parkeren is gratis. 

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.