social twitter box blue 24social linkedin box blue 24

JEK -Je Eigen Keus is een kleinschalige praktijk en biedt speltherapie voor alle kinderen van 4-12 jaar en daarnaast ambulante begeleiding aan kinderen met een specifieke ondersteuningsbehoefte.

Tarieven

Gezien de verscheidenheid van diensten en het maatwerk dat daarbinnen mogelijk is, is het niet mogelijk om een algemeen tarief vast te stellen.
Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om te horen wat het uurtarief in uw situatie zal zijn. Het tarief ligt tussen de € 50,00 en € 75,00 per uur exclusief BTW. (BTW is bij geindiceerde zorg niet van toepassing.)
Verslagen worden apart in rekening gebracht. Prijsopgave zal vooraf plaatsvinden.

Overige kosten
Er kunnen extra uren in rekening worden gebracht voor extra bijkomende voorbereidingen, onderzoek of contact met derden. Daarover worden vooraf afspraken over gemaakt.
De kosten voor een telefonisch consult bedragen € 10,- euro per kwartier. Na 18.00 en in het weekend wordt een toeslag van € 10,- euro per uur berekend.
JEK - Je Eigen Keus declareert op basis van contacturen.

Vergoeding
Speltherapie valt bij een groot aantal verzekeringen onder de alternatieve geneeswijze. En wordt dan geheel of voor een deel uit de aanvullende verzekering vergoed. Maar in de regio Vianen, Houten, Nieuwegein, Lopik en IJsselstein is vergoeding ook vanuit de jeugdwet mogelijk. Mits het sociale team u hiervoor heeft verwezen.

Begeleiding en Coaching valt in uw situatie mogelijk onder de Jeugdwet/WMO.

JEK heeft hiervoor met verschillende gemeenten overeenkomsten afgesloten. Natuurlijk kan er ook betaald worden vanuit een Persoons Gebonden Budget.