JEK - Je Eigen Keus in zorg voor jeugd

Tarieven

Gezien de verscheidenheid van diensten en het maatwerk dat daarbinnen mogelijk is, is het niet mogelijk om een algemeen tarief vast te stellen.
Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om te horen wat het uurtarief in uw situatie zal zijn. Het tarief ligt tussen de € 65,00 en € 75,00 per uur exclusief BTW. (BTW is bij geindiceerde zorg niet van toepassing.)
Verslagen worden apart in rekening gebracht. Prijsopgave zal vooraf plaatsvinden.

Overige kosten
Er kunnen extra uren in rekening worden gebracht voor extra bijkomende voorbereidingen, onderzoek of contact met derden. Daarover worden vooraf afspraken over gemaakt.
De kosten voor een telefonisch consult bedragen € 10,- euro per kwartier. Na 18.00 en in het weekend wordt een toeslag van € 10,- euro per uur berekend.
JEK - Je Eigen Keus declareert op basis van contacturen.

Vergoeding
Speltherapie valt onder de vaktherapie, welke onder de jeugdwet wordt vergoed in de regio Vijfheerenlanden, Houten, Nieuwegein, Lopik en Ijsselstein. Hiervoor is een verwijzing van het sociale/jeugd team van uw gemeente noodzakelijk. Speltherapie valt daarnaast ook  bij een klein aantal verzekeringen onder de alternatieve geneeswijze. En wordt dan geheel of voor een deel uit de aanvullende verzekering vergoed. Vraag uw verzekering hiernaar!

Reflexintergratie coaching kan in de regio Vianen, Houten Nieuwegein, Lopik en ijsselstein ook vergoed worden vanuit de jeugdwet. Mits het sociale team u hiervoor heeft verwezen. 

( Ouder) Begeleiding en Coaching valt in uw situatie mogelijk onder de Jeugdwet/WMO. Ook hiervoor is een verwijzing van het sociale/jeugdteam van uw gemeente nodig.

JEK heeft hiervoor met verschillende gemeenten overeenkomsten afgesloten. Natuurlijk kan er ook betaald worden vanuit een Persoons Gebonden Budget.