JEK - Je Eigen Keus in zorg voor jeugd

Irma Slomp

Mijn naam is Irma Slomp (geboren in 1962)

In 1984 ben ik gestart als gediplomeerd verpleegkundige in de gehandicapten zorg en na verschillende functies binnen verschillende werkvelden rond kinderen met een ontwikkelingsstoornis en hun gezin heb ik in 2007 JEK - je eigen keus opgestart. Zorg is wat mij betreft maatwerk en ondersteuning kan alleen maar slagen als je het doet in aansluiting met het kind en het netwerk dat er om heen staat. Dit kon ik niet meer vinden in de reguliere zorg en geeft  JEK mij de mogelijkheid om zorg op maat te blijven leveren. Vervolgens zijn de opleidingen tot speltherapeut en behandelaar van kinderen met een dysfatische ontwikkeling erbij gekomen. Met als resultaat een praktijk waar verschillende mensen met verschillende specialiteiten hun werkplek hebben gevonden. Waaronder een Psycholoog, pedagoog, onderwijzers, pedagogisch medewerkers.

Mijn specialisaties zijn: speltherapie, ambulant begeleider en trainer voor ouders en professionals rond de kinderen met het Down Syndroom, behandelaar dysfatische ontwikkeling.

Naast mijn werk ben ik graag in de natuur te vinden. Geniet ik van mijn gezin en kleinkinderen en ben ik graag creatief bezig.

irmaslomp