JEK - Je Eigen Keus in zorg voor jeugd

15 Februari 2023 : Het hooggevoelige kind met een sterke wil

Een kind dat hooggevoelig is én een sterke eigen wil bezit een set mooie eigenschappen. Samen echter kunnen zij soms een flinke uitdaging vormen voor de kinderen zelf of de personen die voor deze kinderen zorgen. Het model van de innerlijke familie maakt snel en eenvoudig inzichtelijk hoe deze kwaliteiten van hooggevoeligheid én een sterke wil eruit kunnen zien bij een kind. Ontdek tijdens deze workshop welke behoeften er achter het (soms ongewenste) gedrag van een kind liggen. En ontdek met behulp van dit model hoe je anders kunt reageren op gedrag van kinderen, wat mogelijk zorgt voor een meer gewenst effect. 

Deelnemers krijgen door het volgen van deze workshop meer inzicht in de behoeften van kinderen die hooggevoelig zijn in combinatie met een sterke wil, inzicht in het eigen handelen en ontdekken manieren om anders te reageren.  Indien nodig ivm Covid zal deze workshop online worden aangeboden. 

Cursus datum       : 15 februarie 2022

Cursustijden          : vanaf 19.30 inloop start: 19.45 - 21.30 uur.

Lokatie                   : Praktijk JEK - Je Eigen Keus, Ratelaar 39E te Nieuwegein.

Kosten                   : € 55,00 ( Incl: koffie en thee)

Docent                   : Danny Bras - coaching & training Oudewater

Wil je je aanmelden? Dit kan bij Irma Slomp.   Bel (06) 57 11 55 85 of mailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.