social twitter box blue 24social linkedin box blue 24

JEK -Je Eigen Keus is een kleinschalige praktijk en biedt speltherapie voor alle kinderen van 4-12 jaar en daarnaast ambulante begeleiding aan kinderen met een specifieke ondersteuningsbehoefte.

S.O.S. kinderen en emoties !

Kinderen moeten vanaf hun geboorte alles nog leren, ook het omgaan met emoties. Als volwassene hebben we zelf soms ook nog moeite met het (h)erkennen van onze eigen emoties. Als ouder of professional verder leren kijken dan het (soms ongewenste) gedrag van een kind, maakt dat je ziet wat de onderliggende emotie wil vertellen. Door een kind te helpen deze emotie op een meer gewenste manier te uiten, kan het zich ontwikkelen tot een zelfbewuste volwassene vol zelfvertrouwen. Deze interactieve workshop is een inleiding op het gebied van emoties. Inzicht, herkenning en praktische handvatten vormen de basis. 

In deze workshop komt in ieder geval aan bod;

  • Wat emoties zijn en waar ze voor dienen
  • Wat kinderen te leren hebben op het gebied van emoties
  • Wat de taak van opvoeders/begeleiders is op het gebied van emoties
  • Hoe je als volwassene anders kunt gaan kijken naar gedrag

Voor ouders kan op verzoek na afloop een 3-delige vervolgworkshop worden aangeboden in groepen van 6-10 personen. Deze bijeenkomsten duren 2 ½ uur per keer en daarbij wordt dieper ingegaan op de emoties boosheid, angst, verdriet en blijdschap, de behoeften hierachter en hoe hier mee om te gaan. Daarbij is er veel ruimte voor persoonlijke ervaringen en vragen van deelnemers. 

Cursus datum           : Deze workshop zal in het voorjaar opnieuw worden aangeboden. 

Cursustijden.            : 19.30 - 21.00 uur.

Locatie                       : Praktijk JEK - Je Eigen Keus, Ratelaar 39E te Nieuwegein.

 Kosten                      : € 40,00 ( Incl: koffie en thee)

 Docent                      : Danny Bras - coaching & training Oudewater

 Wil je je aanmelden? Dit kan bij Irma Slomp   (06) 57 11 55 85 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.