social twitter box blue 24social linkedin box blue 24

JEK -Je Eigen Keus is een kleinschalige praktijk en biedt speltherapie voor alle kinderen van 4-12 jaar en daarnaast ambulante begeleiding aan kinderen met een specifieke ondersteuningsbehoefte.

- Apps voor het jonge king met TOS

Binnen het onderwijs zien we steeds meer ICT middelen in de klas. Ook in de thuissituatie is het digitale scherm niet meer weg te denken.
Leerkrachten en ouders willen deze middelen graag zinvol inzetten. Hoe doe je dat? Welke apps en tools kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, zonder dat kinderen alleen maar bezig zijn met doelloos swipen? Laat je kinderen alleen werken of moet je ze begeleiden? Hoe begrens je een tablet of een schermtijd?

In deze bijeenkomst gaan we in op het doelgericht inzetten van apps. Je maakt kennis met een aantal apps en je gaat daar zelf ook mee aan de slag. Je ontdekt bijvoorbeeld ook hoe je apps kunt combineren met concreet materiaal en eigen taal, foto’s en verhalen. 

Je leert hoe je ICT kunt gebruiken om taal te verwerken (bijvoorbeeld woordenschat), maar ook hoe je interactief met taal aan de slag kunt gaan. 

De bijeenkomsten worden geleid door TOS Specialist Marita Teunisse van digitaalspeciaal.nl 
Zij heeft jarenlang succesvol met ICT in haar klas toegepast en werkt nu als ambulant begeleider met kinderen met taalontwikkelingsstoornissen en slechthorendheid.

Cursus datum         : Deze workshop zal middels een webinar worden aangeboden in januari. De datum volgt zo spoedig mogelijk.

Cursustijden.          : 13.30 - 17.00 uur.

Lokatie                     : Praktijk JEK - Je Eigen Keus, Ratelaar 39E  Nieuwegein.

Kosten.                    : € 40,00 ( Incl: koffie en thee)

Docent                     : Marita Teunisse van digitaalspeciaal.nl

 Wil je je aanmelden? Dit kan bij Irma Slomp.   (06) 57 11 55 85  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.